Systerskap med kära kvinnor som jag lärde känna under utbildningen till SER-terapeut i Helsingborg mellan åren 2010-1012. Vi känner alla varandra väldigt, väldigt väl. Vi har varit klienter och terapeuter åt varandra och delat vårt innersta med varandra. Vi har gråtit, skrikit och skrattat mycket tillsammans under dessa år. När skolan slutade bestämde vi att fortsätta att ses varje år för att det ger oss så mycket. I år träffades vi i min sommarstuga och firade 5-års jubileum. Dessa starka, vackra, kunniga kvinnor är oerhört värdefulla för mig! Som ensambarn är det en underbar känsla att ha så många systrar runt omkring sig, som känner mig så bra. Det skapar trygghet och tillit.

Som avslutning på träffen hade vi en programpunkt vi kallade spegling. Var och en fick vara i rampljuset en stund då alla andra fick berätta vad vi upplevt hade hänt under dessa fem år, hur personen utvecklats, vad som kan vara värdefullt att tänka på framåt. Att sitta i stolen och lyssna på alla när de berättar vad de ser har hänt mig under de senaste fem åren, gör mig alldeles varm, tacksam och lycklig. Tror att det är få förunnat att uppleva denna stund av spegling! Att få vara i en grupp där vi alla tillåter varandra att utvecklas är bland det finaste jag kan tänka mig.
Vi har redan planerat in var och när vi ska ses 2018. Det ser jag redan fram emot.
Mina kärleksfulla systrar, Linda, Åsa, Carina, Marie, Cecilia och Linda tack för att ni finns <3 <3 <3